Активният въглен е мощно натурално средство за лечение, което улавя токсините

...
Активният въглен е мощно натурално средство за лечение, което улавя токсините
Коментари Харесай

Малкото черно хапче, което прави магия с тялото ви-Пречиства на мига от отровите, намаля високия холестерол


Активният въглен е мощно натурално средство за лекуване, което улавя токсините и химикалите в тялото ни и ги отстранява. Би трябвало да знаете, че това средство не е същото като дървените въглища, употребявани за барбекю, които съдържат отрови и химикали, и които в никакъв случай не би трябвало да употребявате. Активният въглен може да се направи от разнообразни първични материали, само че в случай че желаете да го употребявате за природосъобразно лекуване, постоянно избирайте този, изработен от черупки от кокосови орехи или други естествени източници.

Тази рецепта е била употребена първо от античните египтяни, пише lekuvai.bg.

Най-често тя се употребява да спре разпространяването на отровите в тялото ни. Тя не е постоянно срещана в дома ви, само че лечебните заведения я употребяват за пациенти с отровни ухапвания от паяк, хранителни отравяния, или усвояване на токсични химикали.
Не е нужно да страдате от тези болести с цел да употребявате деен въглен. Той може да се употребява постоянно за детоксикация на тялото ви. Можете да го намерите по рафтовете в магазините за натурално здраве, на капсули и във тип на прахуляк. Когато се употребява постоянно, дейния въглен може да усъвършенства положението на черния дроб, бъбреците и надбъбречните жлези.
 

Избелване на зъби
Зъбите от време на време се оцветяват от кафе, чай, вино и други храни. Активният въглен би могъл да ви помогне да избелите зъбите си и да ги заздравите посредством смяна на рН салдото в устата ви. Активният въглен отстранява токсините и бактериите от устата ви, предотвратява образуването на кухини, неприятен мирис и заболяване на венците.
Потопете четката си за зъби в деен въглен на прахуляк и си измийте зъбите с кръгови придвижвания в продължение на 2 минути. Правете това по 2-3 пъти на седмица, в случай че желаете да постигнете доста положителни резултати.
Активният въглен може да промени цвета на зъбните ви коронки, пломби или порцеланови фасети. Също по този начин, в случай че зъбите ви станат чувствителни, спрете да го употребявате.
 

Изпускане на газове и отичане на корема
Много хора не се възползват от изгодите на интензивният въглен, само че той може да ви помогне много, в случай че си имате работа с газове и отичане на корема. Активният въглен се свързва със субпродуктите в храни, които предизвикват газове и дискомфорт. Газ и болки в стомаха се получават, когато бактериите се разлагат след консумация на някои храни, като фасул.
Активният въглен отива в храносмилателния тракт и изтегля газовите молекули, които се прикрепят към дейния въглен и биват изведени на открито псредством придвижването на червата.
Вземете 500 мг деен въглен с чаша вода един час преди консумация на храна, която провокира образуването на газове. След това изпийте в допълнение още една чаша вода, с цел да се подкрепи усвояването на дейния въглен в организма ви.
Предотвратяване на махмурлук и отнасяне на алкохолно отравянеАктивният въглен  оказва помощ за премахване на токсините от организма, които съпътстват натравянето. Алкохолът всекидневно съдържа изкуствени подсладители и химикали, само че интензивният въглен отстранява тези отрови.
Ако го консумирате едновременно с алкохол, интензивният въглен понижава концентрацията на алкохол в кръвта.

За филтриране на вода 
Активният въглен се употребява за пречистване на вода по целия свят, тъй като той пречиства водата от разтворители, пестициди, индустриални боклуци и други химикали. Но, дейния въглен не улавя вируси, бактерии и минералите от мощно минерализираната вода.
Избягвайте да пиете вода от чешмата, защото е токсична и включва химикали, отрови и флуорид. Филтри с деен въглен може да бъдат открити за всички домашни зов системи, в това число и модели за кухнята.
Консумирайте 8-10 чаши чиста вода на ден, с цел да успокоите храносмилателния тракт, да се преборите с умората, да подобрите функционалностите на органите и да подпомогнете смазването на ставите и тъканите.

Спешно унищожаване на токсините 
Сега към този момент знаете, че дейния въглен се употребява най-много за унищожаване на токсините и химикалите от тялото. Освен това, бихте могли да го употребявате при инцидентен или целеустремен банкет на свръхдоза лекарства. Той е ефикасен за аспирин, опиат, кокаин, морфин и ацетаминофен. Ако попаднете в такава обстановка, използвайте го колкото можете по-скоро след поглъщането на медикаментите.
50-100 грама се употребяват в случаи на отравяне при възрастни и 10-25 грама за деца. Друга приложимост на деен въглен е в случаите на хранително отравяне, когато са налице гадене и диария. В тези случаи, възрастните могат да вземат 25 грама при започване на признаците или при подозрение за хранително отравяне, до момента в който на децата се дават 10 грама. Ако е належащо, увеличете дозата. Не забравяйте да консумирате задоволително количество вода, когато приемате деен въглен. Направете кожата и тялото си здрави 
Ако употребявате деен въглен локално, той е потребен за унищожаване на миризмата от тялото, при акне и за облекчение на дискомфорта, породен от ухапвания на инсекти. Полезен е също и при лекуване на обриви, дължащи се на токсичен бръшлян или токсичен дъб, и при ухапвания от змии.
След захапване от комар или ужилване от пчела, се комбинират една капсула на деен въглен с половин супена лъжица кокосово масло. След това нанесете сместа върху засегнатата област. Нанасяйте я на всеки 30 минути, до момента в който сърбежа и дискомфорта отшумят. Можете да сложите и превръзка върху засегнатата област, защото дейния въглен може да оцвети съвсем всичко.
Ако би трябвало да се лекувате от ухапвания на змия или паяк, покрийте със сместа по-голяма повърхност от кожата си. Вземете задоволително необятно парче плат, с цел да покриете двойно по-голяма зона от засегнатата област. Нанесете сместа от кокосово масло и интензивният въглен на плата и го наложете върху мястото на захапване. Превържете го с бинт. Нанасяйте го на всеки 2-3 часа и измивайте добре сред слаганията.
В случай на лекуване на акне, комбинирайте един деен въглен с две супени лъжици гел от алое вера и го нанесете върху лицето си. След като изсъхне, изплакнете изцяло. Пречистване на храносмилателния тракт 
Активният въглен отстранява токсините, които водят до алергични реакции, окислително увреждане и повредена функционалност на имунната система. Когато тези отрови са изведени от организма, вашите болки в ставите могат да бъдат отстранени, силата се усилва и се укрепва умствената функционалност.
Храносмилателния тракт е належащо постоянно да се почиства, с цел да се резервира здрав. Бихте могли да извършите това, като взимате по 10 грама деен въглен 90 минути преди всяко хранене в продължение на два дни. Също по този начин, би трябвало да се ядат единствено натурални плодове и зеленчуци, меса от тревопасни животни и дива риба.
Ако се запечете по време на филтриране на храносмилателния тракт, това значи, че не поемате задоволително вода за пиянство. За облекчение на запек, пийте чаша вода с комат лимон и малко пчелен мед на всеки 30 минути.
 

Против стареене 
Активният въглен предпазва от клетъчно увреждане бъбреците, черния дроб и поддържа здрави надбъбречните жлези.
Ние сме изложени на отрови посредством храната, нашите домове, работните места и околната среда. С цел да предотвратим прибързано стареене, ние би трябвало да премахнем тези отрови от организма си. Активният въглен оказва помощ на тялото да отстрани токсините и химикалите.
Консумирайте по 2 капсули с деен въглен всеки ден след консумация на ненатурални храни, тежки ястия или след контакт с други отрови.
Когнитивната ви функционалност ще бъде усъвършенствана, мозъчната мъгла ще намалее, функционалностите на бъбреците и черния дроб ще се подобрят и храносмилателния ви тракт ще бъде по-здрав.
 

Намаляне на високия холестерол 
Според много изследвания по целия свят, дейния въглен намалява лошия холестерол и покачва положителния холестерол, съгласно някои предписвани лекарства.
Участниците в тези изследвания взеха по три дози от по 8 грама всяка, за интервала на изследванията. Не приемайте деен въглен в границите на 90 минути до 2 часа след приема на всяко предписано с рецепта лекарство или хранителна добавка, тъй като това може да попречи на вярното му асимилиране. /lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР